Paais-Pes-Paais

Een nieuwe verassende toertocht van TFC NOAD tussen Paais ( Peize) en Pes( Pesse) v.v. voor de geoefende racefietser van ca. 125 km. De start is bij de sporthal in Peize (en Camping en groepsaccomodatie de Oosterweide in Pesse), en gaat in grote lijnen via verkeersluwe wegen naar de koffiestop in Pesse ( Camping en groepsaccommodatie de Oosterweide, tevens extra startlocatie) .
Op de terugweg naar Peize zullen het Dwingelderveld en het Hijkerveld worden doorkruist, en langs de rand van het uitegstrekte Fochterloerveen worden gefietst. Een beklimming van de hoogste berg in Drenthe ontbreekt uiteraard niet in deze tocht die tot een klassieker kan uitgroeien!.
Let op, deze tocht wordt niet meer gepijld uitgezet, de route wordt per gpx aangeboden bij de voorinschrijving. Heb je nog geen beschikking over een navigatie met gpx, geen nood, zoek een fietsmaatje op met navigatie of installeer een van de gratis verkrijgbare navigatie APP’s op je smartphone!. De inschrijving is vanaf 9 maart open via de website van Fietssport.nl.

Datum

apr 09 2022
Expired!

Tijd

All Day

Locatie

Sporthal Peize
Sporthal Peize, Peize
Categorie