Muziekdorp Peize

Peize is een echt muziekdorp. De Stichting Muziek en Cultuur Peize zorgt elk jaar weer voor prachtige muzikale evenementen. Zo wordt elke laatste zondagmiddag van de maanden mei tot en met september op de brink in Peize een mini muziekfestival gehouden. Een heerlijk zomerevenement waar je lekker op de fiets naar toe kunt. Voor de kinderen is er een springkussen. Heb je na afloop geen zin om te koken? Dan loop je natuurlijk even bij een van de gezellige restaurants naar binnen. Kijk voor de agenda van Muziek en Cultuur Peize op www.mcpeize.nl.

Paissonic

Een openluchtfestival op meerdere podia. Hier treden bands op die een link met Peize hebben. Een druk bezocht festival met veel bands, foodtrucks, genoeg te eten en te drinken en natuurlijk een bijzonder gezellige sfeer, die tot in de late uurtjes blijft hangen.

Matinee in ’t Café

Café Ensing is een begrip in de wijde omgeving. Op zondagmiddagen in de winterperiode worden hier maandelijks gezellige muziekmiddagen gehouden. Geweldige en professionele bands treden hier op en er kan regelmatig worden gedanst!